Koelkast huren Costa Brava

Bent u van plan om naar de Costa Brava te reizen en heeft u een koelkast nodig voor uw verblijf? Overweeg dan om bij ons een ​​koelkast te huren. Door een koelkast te huren in plaats van er een te kopen, bespaart u geld en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transporteren van een grote en zware koelkast van huis naar uw vakantiebestemming.

Het huren van een koelkast aan de Costa Brava is ook een milieuvriendelijke optie. In plaats van het kopen van een nieuwe koelkast die misschien niet nodig is, kunt u een gebruikte koelkast huren die nog steeds in uitstekende staat verkeert. Dit bespaart niet alleen grondstoffen en energie, maar vermindert ook de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd.

Vul het formulier in als u een koelkast wilt huren en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Airco huren Costa Brava

Bent u op zoek naar een airco om te huren voor uw vakantie in Costa Brava? Zoek niet verder! Wij bieden hoogwaardige airconditioning units aan voor een aangename en comfortabele vakantie-ervaring.

Met onze airconditioning units kunt u genieten van koelere temperaturen tijdens de warme zomerdagen aan de Costa Brava. Onze units zijn betrouwbaar, energiezuinig en eenvoudig te bedienen.

Waarom zou u tijdens uw vakantie in Costa Brava lijden onder de hitte? Huur nu onze airco units en geniet van een comfortabele en ontspannen vakantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze airco verhuur service.

Koelkast 1 week 2 weken 3 weken
XL – Met apart vriezer gedeelte € 70 € 100 € 125
L – Tafelmodel € 60 € 90 € 110

Prijzen zijn per week. Huur is ook per week.

Airco  1 week 2 weken 3 weken
Staande airco unit € 55 € 110 € 165

Prijzen zijn per week. Huur is ook per week.