Welkom bij La Gitana!

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Wij zijn Mabel en Edwin en wij zijn sinds 2022 de nieuwe eigenaren van deze leuke vintage, gepimpte caravans. Deze caravans staan al in Spanje dus hoe fijn is het dat deze al volledig ingericht klaar staan. En dat wij er voor zorgen dat deze op een door jullie zelf uitgekozen camping wordt geplaatst.
Jullie vakantie kan beginnen. Kortom: GEEN GESLEUR, GEEN GEZEUR!

Heerlijk kamperen in een warm, zonnig land. Die heerlijke vrijheid en het buiten zijn op de camping waar iedereen zijn eigen gang kan gaan. Maar dan wel met het comfort van een goed vast bed en fijne stoelen. Alle comfort en toch low budget.
Wat is het fijn om je eigen omgeving te kunnen kiezen. Een grote camping met luxe voorzieningen en een zwembad of liever een kleine en knusse familiecamping? In de natuur of aan het strand? De keuze is aan jou.

Vanaf mei 2016 zijn de de caravans al te huur. Ze staan in Noord-Spanje, om precies te zijn in l’Estartit aan de Costa Brava. Wij zorgen dat de caravan op de door jullie geboekte camping komt in de omgeving van L’estartit. Je kunt op die manier zelfs met het vliegtuig op vakantie en toch echt kamperen.

 

De caravans zijn technisch in orde, hebben allemaal een heerlijk bed en een volledige inventaris. Nog wel zelf mee nemen:

– Handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, dekbedovertrekken, hoeslakens.

De binnenkant van je caravan ziet er prachtig uit. Ieder in een andere stijl.

Ook wij houden van dieren, maar desondanks hebben wij besloten dat er geen huisdieren in onze caravans mogen logeren.

Ook roken is niet toegestaan in al onze caravans.

huur bij La Gitana een toercaravan die al in Spanje staat
neem de auto, rij naar de camping van jouw keuze of
vlieg naar Spanje en wij zorgen dat de caravan voor je klaarstaat op de camping van jouw keuze

Enjoy!

Mabel en Edwin

Hieronder een paar van onze toffe caravans.

RAFI
RAFIChateau 1977 / Max. 4 personen
Rafi is een echte Chateau uit 1977 voor 4 personen. Een gezellige, zoete caravan met een stapelbed voor de kinderen. Er zit een voortent bij die je ook als luifel op kunt zetten.
LEWI
LEWIKip de Luxe 1990 / Max. 4 personen
Een heerlijk ruime, lichte caravan.
Lewi is een Kip de Luxe ingericht voor 4 personen. Deze caravan heeft een vast bed van 160×200 en zelfs een boudoir :-), Er zit een luifel bij.
DJANGO
DJANGOAdria uit 1988 / Max. 3 personen
Een prachtige kleine donkere maar toch lichte caravan. Django is een Adria uit 1988 en ingericht voor maximaal 3 personen. Voorzien van toffe luifel en zeer gebruiksvriendelijk om mee te reizen.