Welkom bij La Gitana!

Het idee van La Gitana is ontstaan vanuit onze eigen behoefte. Een toercaravan die al volledig ingericht klaar staat in het land van bestemming.  Met de mogelijkheid om er vanaf daar mee te gaan toeren of de caravan naar een zelf uitgekozen camping te laten brengen.
Wij vinden kamperen in een warm, zonnig land ideaal. Die heerlijke vrijheid en het buiten zijn op de camping waar iedereen zijn eigen gang kan gaan. Maar dan wel met het comfort van een goed vast bed en  fijne stoelen. Alle comfort en toch low budget.
Wat is het fijn om voor je eigen omgeving te kunnen kiezen en, als je er genoeg van hebt, weer snel je biezen te pakken en te verkassen. Een grote camping met luxe voorzieningen en een zwembad of liever een kleine en knusse familiecamping? In de natuur of aan het strand? De keuze is aan jou.

Vanaf mei 2016 kun je de caravans bij ons huren. Ze staan in Noord-Spanje, om precies te zijn in l’Estartit aan de Costa Brava. Je kunt daar de gehuurde caravan zelf ophalen in de stalling of hem door ons op een camping laten zetten. Je kunt op die manier zelfs met het vliegtuig op vakantie en toch echt kamperen.

De caravans zijn technisch in orde, hebben allemaal een heerlijk bed en een volledige inventaris inclusief een yogamat :-). De binnenkant van je caravan ziet er prachtig uit.

huur bij La Gitana een toercaravan die al in Spanje staat
neem de auto, rij naar l’Estartit, koppel de caravan aan en je kunt gaan en staan waar je wilt
vlieg naar Spanje en wij zorgen dat de caravan voor je klaarstaat op de camping van jouw keuze

Enjoy!

Julia en Bart

Onze toppertjes in L’Estartit (Spanje)

RAFI
RAFIChateau 1977 / Max. 4 personen
Rafi is een echte Chateau uit 1977 voor 4 personen. Een gezellige, zoete caravan met een stapelbed voor de kinderen. Er zit een voortent bij die je ook als luifel op kunt zetten.
LEWI
LEWIKip de Luxe 1990 / Max. 4 personen
Een heerlijk ruime, lichte caravan.
Lewi is een Kip de Luxe ingericht voor 4 personen. Deze caravan heeft een vast bed van 160×200 en zelfs een boudoir :-), Er zit een luifel bij.
DJANGO
DJANGOAdria uit 1988 / Max. 3 personen
Een prachtige kleine donkere maar toch lichte caravan. Django is een Adria uit 1988 en ingericht voor maximaal 3 personen. Voorzien van toffe luifel en zeer gebruiksvriendelijk om mee te reizen.