Een boeking maken


Onze caravans zijn via de website of telefonisch te boeken. Als je vragen hebt kun je altijd contact met me opnemen via julia@lagitana.eu of  telefonisch via +31(0)618689774. Als je via de website boekt krijg je direct na het vastleggen van de boeking een bevestiging per email.

Borg


De caravans zijn met veel zorg en aandacht aangepakt. We gaan ervan uit dat je er ook op die manier mee omspringt, met zorg en aandacht. De borg bedraagt 250 euro per caravan en 50 euro per tentje en wordt binnen 2 weken na het einde van de huurperiode teruggestort.

Betaling algemeen


Je ontvangt uiterlijk 3 dagen na de boeking een email met de factuur en specificaties.
Aanbetaling: de aanbetaling is altijd 100 euro en dient direct nadat je de factuur hebt ontvangen te worden betaald.
Restantbedrag: het restantbedrag moet zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in een keer over te maken.

Annuleren


Heb je de caravan van je dromen gevonden, maar wil je er nog even over nadenken of thuis overleggen? Als je een boeking maakt kun je deze binnen 2 dagen kosteloos annuleren. Stuur me dan even een berichtje julia@lagitana.eu.

De mogelijkheid om jouw boeking kosteloos te annuleren geldt niet voor de volgende situaties:
• Vertrek binnen 6 weken
• Boekingen op aanvraag
Voor alle andere annuleringen zijn wij niet verantwoordelijk. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

Boetes


Boetes die wij binnenkrijgen met betrekking tot de gehuurde caravan worden verhaald op de huurder.

Huisdieren en Roken


Huisdieren zijn niet welkom in de caravan/tent, hoe lief we ze ook vinden….

Misschien overbodig om te melden, maar er mag niet gerookt worden in de caravan/tent. Buiten is heel dichtbij.

Verzekering


De caravan valt onder je autoverzekering als je er mee rijd. Als de caravan van de auto is losgekoppeld, is hij door ons verzekerd. Het eigen risico bedraagt 250 euro en wordt op de huurder verhaald.